Siste nytt

 

 - Ekstra hyller       

 

Les mer...

 

  

Nyhetsbrev

 

 Les mer...

  

Lagringsskap

 - utgår fra sortimentet       

 Les mer...

 

   

 

 Serveringskap

 - kaldt, kynisk, beregnende

 Les mer...

 

 

  

Lagre vin?

 - kun kvalitet bevarer verdier

 Les mer...

 

 

  

Filosofi

 - manifest og vinfilosofi       

 Les mer...

 

  * = må fylles inn
* Navn:
* E-post:
Telefon:
* Forespørsel:  
Du må skrive inn koden under før du trykker på send knappen
   
   

Interlope har to avdelinger:

  1. Vin: Finne og tilgjengeliggjøre særegne, spennende viner av høy kvalitet for det norske markedet - Interlope har status som importør av alkoholholdige varer og har grossistavtale med Vinmonopolet, vinene er tilgjengelig gjennom Vinmonopolet eller for Horeca med egen skjenkebevilling.
  2. Vinskap: Forhandler av Dometics vinskap for langtidslagring av vin - selskapet har siden 2000 vært en betydelig leverandør av vinskap til både det profesjonelle markedet og til privat bruk.

I tillegg har Interlope Consulting sprunget ut som eget forretningsområde: Konsulenttjenester med fokus på systemarkitektur og ledelse av store, virksomhetskritiske prosjekter.

 

Interlope er en faglig og entusiastisk samarbeidspartner for sine kunder og leverandører, så ikke nøl med å ta kontakt. 

Interlope as
Orreveien 5 K
0789 Oslo

Telefon: 22 49 02 20
Mobiltelefon: 99290220
E-post: wine [ krøllalfa ] interlope 
[ punktum ] no

 

 

Begrepsavklaring og -historie:

in'ter*lope'  v.

av engelsk, avledet fra latin og nederlandsk, inter fra latin som betyr mellom og loopen fra nederlandsk løpe(r). Begrepet ble først brukt på 1500-tallet om handelsmenn og handelsselskap som opererte uavhengige av de store handelsmonopolene. En interloper var ikke vel ansett blant etablissementet. Senere, på 1920-tallet, ble begrepet brukt under forbudstiden om gauking,  illegal og ulisensiert omsetning av alkohol. En interloper kan også være en mellommann eller en som blander seg inn i saker og i profesjonelle kretser som han egentlig ikke tilhører. 

 

Interlope as er importør, grossist og driver legal handel med alkoholholdige varer i tillegg til uavhengig konsulentvirksomhet. En moderne interloper.