Siste nytt

 

 - epamfletter

 

 Les mer...

  

 

 

Filosofi

 - manifest og vinfilosofi       

 Les mer...

 

 

  

 

 

Vin

 

 

- produktportefølje

 Les mer...

 

 

 

 Serveringsskap

 - kaldt, kynisk, beregnende

 Les mer...

   

 

 

  * = må fylles inn
* Navn:
* E-post:
Telefon:
* Forespørsel:  
Du må skrive inn koden under før du trykker på send knappen
   
   

Interlope:

  1. Vin: Finne og tilgjengeliggjøre særegne, spennende viner av høy kvalitet for det norske markedet - Interlope har status som importør av alkoholholdige varer og har grossistavtale med Vinmonopolet, vinene er tilgjengelig gjennom Vinmonopolet eller for horeca med egen skjenkebevilling.
  2. Vinskap: Forhandler av Dometics vinskap for langtidslagring av vin - selskapet har siden 2000 vært en betydelig leverandør av vinskap til både det profesjonelle markedet og til privat bruk.
  3. Forretningsutvikling: Forum for utvikling av nye forretningsområder (f.eks. Interlope Consulting, konsulenttjenester med fokus på systemarkitektur og ledelse av store, virksomhetskritiske prosjekter).

 

Interlope er en faglig og entusiastisk samarbeidspartner for sine kunder og leverandører, så ikke nøl med å ta kontakt. 

Interlope as
Orreveien 5 K
0789 Oslo

Telefon: (+47) 99 29 02 20

E-post: wine [ krøllalfa ] interlope 
[ punktum ] no

 

 

Begrepsavklaring og -historie:

in'ter*lope'  v.

av engelsk, avledet fra latin og nederlandsk, inter fra latin som betyr mellom og loopen fra nederlandsk løpe(r). Begrepet ble først brukt på 1500-tallet om handelsmenn og handelsselskap som opererte uavhengige av de store handelsmonopolene. En interloper var ikke vel ansett blant etablissementet. Senere, på 1920-tallet, ble begrepet brukt under forbudstiden om gauking,  illegal og ulisensiert omsetning av alkohol. En interloper kan også være en mellommann eller en som blander seg inn i saker og i profesjonelle kretser som han egentlig ikke tilhører. 

 

Interlope as er importør, grossist og driver legal handel med alkoholholdige varer i tillegg til uavhengig konsulentvirksomhet. En moderne interloper.